لوله بازکنی در کرج
goedkope nike air max

choenen24

choenen24

NEW YORK, 28 maart rapporten: Golden State Warriors (59 overwinningen en 13 verliezen) sterk blijven. Curry voelen wonderen, Trey 8 van 12 schoten, kreeg hij een game-high 38 punten en 10 assists, Thompson heeft ook 28 punten voor het team in het derde kwartaal te leiden met een spurt naar superioriteit te vestigen, Warriors weg naar 107-84 overwinning op de Memphis Grizzlies (50 overwinningen en 23 verliezen). Warriors maakte acht rechte, krijgen ze 59 overwinningen bond het reguliere seizoen overwinningen in de geschiedenis team record, de Grizzlies leed twee nederlagen. / Tweeëntwintig | Share Sports Images | Bekijk Atlas | nike schoenen Curry Warriors 'scoorde 38 punten, 10 assists, 3 rebounds en 3 steals, Thompson scoorde 28 punten, Green scoorde 10 punten, Andrew Bogut pakte acht rebounds. Grizzlies Conley had 16 punten, vijf assists en vijf omzet, Green had 16 punten en acht rebounds, en Pau Gasol had 13 punten en vijf rebounds, Zach Randolph had 10 punten, 3 rebounds en 3 assists, Ku-nietje voedsel had negen punten en vijf rebounds. Na de start van de twee teams zijn fel, de rechter meerdere malen is er een gelijkspel, de 13-niveau na Thompson vinden aanraking, hij nam zelfs 5 minuten, de Warriors leiden tot 18-13. Conley reageren op derde, Lee en Andrew Bogut samen vijf punten, het eerste deel zijn er 3 minuten bij de Warriors om 25-18 te leiden zeven minuten. Grizzlies zelfs na 4 minuten, dan wenden zij Curry ontslagen, hij was niet eens in de twee driepunters, de Warriors 31-24 leiden zeven minuten aan het einde van de eerste sectie. De Warriors begon het tweede kwartaal met 5 punten, zetten ze uit in het voordeel. Groene provoceren offensief aansprakelijkheid Glenealy 4 punten, leidde hij zijn eenheid om een ​​tegenaanval golf hit 8-0, jagen de Grizzlies 33-39. Thompson sloeg terug met drie punten, de Grizzlies weer, zelfs na 6 uur, 4 minuten en 20 seconden voor rust op 39-42 toen ze drie punten achter. Na een korte pauze Warriors Curry met verwijzingen naar de situatie te stabiliseren, Groen wraak derde, Randolph layup 40,2 seconden voor rust toen de Grizzlies naar 47-50 achter. Curry met een fijne cast tot 4 punten te krijgen, Conley raakte een jumper, toen de Grizzlies naar 49-54 bij de rust achter vijf punten. nike schoenen 2015 Strijders Curry had 15 punten in de eerste helft en zes assists, Thompson scoorde 14 punten; Grizzlies Conley had 16 punten en vier assists, Green had negen punten en vier rebounds. nike schoenen korting Curry scoorde vijf punten in het begin van het derde kwartaal, de Warriors 59-49 leiding met 10 punten. Gasol sloeg terug vier punten, maar de Warriors te houden buiten voelen, Thompson en Curry samen hit driepunters, leiden ze tot 68-57 met 11 punten. Lee raakte een jumper na de Grizzlies misdrijf misfiring, Curry houden hete kant raakte twee driepunters, scoorde acht punten die hij leidde zijn eenheid naar 12-0 spurt, het derde kwartaal en 4 minuten Warriors naar 80- spelen 59 toonaangevende 21 punten. Gasol raakte een jumper voor het team om het bloeden te stoppen, nadat de twee teams hebben elk een paar minuten, wanneer het einde van de drie Warriors 85-65 leiding met 20 punten. Grizzlies groot tekort is zeer vasthoudend, kort nadat ze begonnen met het vierde kwartaal zelfs na acht minuten, de Grizzlies naar 75-87 achter. Curry scoorde zes punten weer vuurde terug, dit is het team om de situatie te stabiliseren. Groen in de derde, Thompson nam ook de aanval, hij twee driepunters geraakt, één scoorde acht punten, het vierde kwartaal en 1 minuut 35 seconden wanneer de Warriors 103-83 leiding met 20 punten. De laatste keer dat de Grizzlies machteloos, ze verloren 84-107. Warriors beginnen lineup: Curry, Thompson, Barnes, Groen, Andrew Bogut Grizzlies beginnen lineup: Conley, Lee Allen, Randolph, Gasol

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 11 فروردين 1394ساعت 14:44 توسط choenen24 | تعداد بازديد : 338 | |